Mihai Cazacu

Mihai Cazacu

Mihai Cazacu are 35 de ani, este absolvent al Liceului Militar şi al Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie din Bucureşti. A lucrat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor aproximativ 12 ani, timp în care a investigat un număr mare de cazuri de trafic de fiinţe umane (TFU) cu ramificaţii în mai multe ţări din Europa.

Cosmin Marian

Cosmin Marian

Cosmin Marian este conferenţiar universitar al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Este specializat în metode de cercetare şi modelare a datelor în ştiinţele sociale. Nu are niciun interes pentru artele spectacolului, fotografie, muzică, jurnalism, noile media, literatură, filosofie, matematică sau fizică.

Cora Moţoc

Cora Moţoc

Cora Moţoc este consilier politic al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti. Anterior, în Calitate de consilier al Guvernului României, Cora s-a ocupat de proiectele Prinţului de Wales pentru România. A fost, de asemenea, coordonator de proiecte în cadrul programului Statul de Drept al Fundaţiei Konrad Adenauer. Şi-a petrecut ultimul an de liceu în SUA, ca bursieră a Departamentului de Stat.