Florin Stan

Florin Stan

Manager Proiect „Toleranţă şi convieţuire în spaţiu public%22

Florin Stan s-a alăturat Centrului Raţiu pentru Democraţie în anul 2005 şi coordonează, acum, proiectul „Toleranţă şi convieţuire în spaţiu public”, implementat la nivel naţional, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Proiectul reprezintă un concurs naţional anual, care promovează creşterea gradului de cunoaştere şi conştientizare a societăţii multiculturale din România.

Oana Botezan

Oana Botezan

Manager Proiect „Soluţiile tale, Democraţia ta

Oana Botezan este absolventă a specializării Asistenţă Socială din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială de la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. În perioada 2005-2007, a fost voluntar al CRD iar, începând din 2007, s-a implicat în coordonarea unor proiecte diverse. În prezent, asistă echipa în implementarea proiectului „Votul tău, viitorul tău, contează – cineceapromis.ro” şi este manager al proiectului „Soluţiile tale, democraţia ta”

Ramona Cosma

Ramona Cosma

Manager Financiar

Ramona Cosma este administrator al Centrului Raţiu pentru Democraţie. Are diplomă în Economie şi s-a alăturat echipei CRD în anul 2010, ca voluntar. Este pasionată de lectură, călătorii şi o promotoare a conceptului de „slow food”.

Mădălina Mocan

Mădălina Mocan

Program manager „COMBAT%22 (Măsuri de combatere a traficului de fiinţe umane în industria turismului)

Mădălina Mocan coordonează programul COMBAT, implementat de CRD, în parteneriat cu Oxford Brookes University (Marea Britanie), University of West London (Marea Britanie) şi Lapland University (Finlanda).

Mihaela Bidilică

Mihaela Bidilică

PR

Mihaela Bidilică este PR al Fundaţiei Raţiu pentru Democraţie. Absolventă a Facultăţii de Filosofie -Comunicare Socială şi Relaţii Publice a Universităţii Babeş-Bolyai, cu teza de licenţă şi dizertaţia de master susţinute în estetică, Mihaela este doctorandă în Filosofie pregătind o lucrare despre starea marginală, arta brută şi underground.

Delia Negrea

Delia Negrea

Contabil

Delia Negrea este contabilul Fundaţiei Raţiu Pentru Democraţie şi responsabilul financiar al proiectelor în derulare. Licenţiată în Ştiinţe Economice, domeniul Finanţe, s-a alăturat de curând echipei CRD.

Doinita Pop

Doinita Pop

Manager Proiect „Dăruieşte Aproapelui Tău“

Doiniţa Pop este Manager de proiect în cadrul CRD, coordonatorul programului „Crăciun pentru copii”, al campaniei filantropice „Dăruieşte aproapelui tău” şi organizator al evenimentului anual Weekend-ul Prietenilor şi Familiei Raţiu. Este absolventă a Facultăţii de Studii Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Dana Stoica

Dana Stoica

PR

Dana este reprezentantul PR al Centrului Rațiu pentru Democrație în București și gestionează activitățile de comunicare și marketing pentru proiectele noastre de sustenabilitate. A absolvit Jurnalismul la Universitatea Babeș-Bolyai în 2007, are o diplomă de master în Studii de Gen, iar în 2012 și-a susținut teza de doctorat pe tema experienței feminine a convertirii la Islam. Lucrează în mediul non-profit din 2010.
Erika Fülöp

Erika Fülöp

Webdesigner

Erika Fülöp este web designer-ul Centrului Raţiu pentru Democraţie, principala activitatea a sa fiind cea de mentenanţă şi administrare a site-urilor web ale organizaţiei. În prezent, Erika este studentă a Facultăţii de Studii Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, specializându-se în Finanţe şi Bănci. Este unul dintre cei mai tineri membri ai CRD.